Kerstconcert Oekraïense vluchtelingen

Kerstconcert Oekraïense vluchtelingen

Op donderdag 15 december geeft het Borculo’s mannenkoor een kerstconcert. Dit concert dragen we op aan de vluchtelingen uit Oekraïne. Natuurlijk is iedereen welkom waarbij we hopen dat met name mensen uit Oekraïne en hun hulpverleners de weg naar dit concert zullen vinden.

We willen hiermee vluchtelingen uit Oekraïne een hart onder de riem steken. De mensen daar hebben het zwaar en kunnen alle hulp gebruiken. Dat geldt natuurlijk ook voor hun begeleiders die daar veel tijd in stoppen. Wij zingen traditioneel vaak Slavische liederen. In die zin voelen we ons verbonden met Oost Europa, zij het dat we hiermee nadrukkelijk willen weergeven dat we het geweld van Rusland sterk afkeuren. Tijdens dit concert zullen we ook enkele Oekraïense liederen zingen.

Het concert vindt plaats op 15 december in de RK (O.L. Vrouw ten Hemelopneming) kerk, Steenstraat 26 Borculo. Aanvang 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.45 uur. Principieel vinden we dat zo’n concert voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat betekent gratis toegang. Wij willen er echter iets bijzonders van maken. Alle aanwezigen krijgen na afloop glühwein (of iets anders), zodat we nog gezellig kunnen napraten over het concert. Wel kunt u een (vrije) gift bij de uitgang geven dat we bestemmen voor de wederopbouw van Oekraïne.