Vrienden

Vrienden zijn belangrijk. Dat geldt voor ieder van ons privé, maar zeker ook voor het BMK. Vrienden hebben een streepje voor. Zij hebben wat voor elkaar over en steunen elkaar als dat nodig is. Zij delen lief en leed. Samen plezier hebben is zeker zo belangrijk.

Vrienden van het BMK voelen dit ook. Zij steunen het BMK door middel van een bescheiden jaarlijkse bijdrage (minimaal € 10,-). Dat is voor ons financieel aantrekkelijk en helpt ons te kunnen blijven doen wat we graag doen: zingen met elkaar en voor anderen. En daar profiteren onze vrienden weer van. Zij genieten van kleine extra’s, zoals kortingen. Het belangrijkste van deze vriendschap is dat we elkaar een warm hart toedragen. Dat doet ons goed en wij hopen ook onze vrienden.

Wilt u zich als vriend aanmelden, dan kan dat bij Dick van Gaasbeek: email: dvangaasbeek@hetnet.nl

U kunt natuurlijk ook altijd een van de andere koorleden aanspreken en hierover vragen stellen.