Benefietconcert Oekraïne

Op zondag 22 mei geeft het Borculo’s mannenkoor een koffieconcert. Dit concert staat in het teken van Oekraïne. Wij dienen met dit concert meerdere doelen.

1. In de eerste plaats willen we hiermee blijk geven van onze steun aan Oekraïne. De mensen daar hebben het zwaar en kunnen alle hulp gebruiken. Wij zingen traditioneel vaak Slavische liederen. In die zin voelen we ons verbonden met Oost Europa, zij het dat we hiermee nadrukkelijk willen weergeven dat we het geweld van Rusland sterk afkeuren.
  2. Na onze ‘droge’ periode vanwege de Corona maatregelen hunkeren we als koor weer naar het uitvoeren van concerten. Voor publiek zingen. Daar doen we het voor. We hopen dan ook van harte dat de zaal vol zit met mensen die hetzelfde voelen; weer graag met elkaar naar mooie muziek luisteren en kijken.
  3. We betrekken graag mensen (mannen) bij de voorbereiding voor dit concert. We kunnen altijd nieuwe aanwas gebruiken. Meedoen met het voorbereiden en uitvoeren van een concert is een prima manier om te ervaren of deze hobby iets voor je is. En denk nu die dat je niet kunt zingen. Het is voor iedereen weggelegd, zeker met de goede en geduldige begeleiding van onze dirigent Christo Guenov.

Het concert zal plaatsvinden op 22 mei in Berkel Palace, Hambroekweg 8, 7271 NA Borculo. De entree bedraagt € 5,- per persoon. Een hogere gift is uiteraard toegestaan, het komt allemaal tegoed aan Oekraïne. Het concert begint om 11.30 uur, de zaal is vanaf 11.00 uur open.